Oteller ve pansiyonlarda qr kodlu menü kullanımı

18.07.2022

Oteller ve pansiyonlarda qr kodlu menü kullanımı

Günümüz çağında teknoloji o kadar ilerledi ki artık her sektör QR menü kullanım ihtiyacı duyuyor. Özellikle pandemi sürecinde herkesin temastan kaçınması sayesinde Dijital Menü ihtiyacı doğdu. Müşteriler ve personeller arasında temasın azalması, menülerin mevsimsel veya dönemsel olarak güncelleme kolaylığı, maliyeti en aza indirmesi, garsonların müşteri ihtiyaçlarına daha fazla vakit ayırma olanağı, QR Menülerde alan sınırının olmaması gibi özellikler sayesinde işletmeler QR Menüyü kullanmaya başladı.

Otellerde QR Menü kullanmanın avantajları nelerdir?

Otellerde QR Menü yemek servisi için ya da otel odalarının müşterilere aktarılması için karekod kullanılarak sistemi hazırlanan menülerdir. Otellerdeki odalarınız müşterilere tanıtmak için ve fiyatları müşterilere tanıtmak için kullanabilirsiniz. 
Fiyat aralıkları sezonluk olarak değişebilir. Öne çıkarmak istediğiniz odalarınız veya müşterilerinizin talep etmesini istediğiniz odalar olabilir. Otel sektöründe ki QR Menüler yardımıyla müşterilerinize güncel hizmet sunabilirsiniz. 
Otelinizdeki restoranlarda, kafe ve barlarda QR Menü hizmetinizden faydalanabilirsiniz. QR Menüler sayesinde maliyetten tasarruf edeceksiniz. Maliyeti yüksek olan kâğıt menüler otellerinizde restoranınızda, kafe ve barlarınızda menülerde dönemsel olarak değişikliğe gitmeniz gerekiyor. Yeniden kâğıt menü oluşturmanız size maliyetli olacaktır. Oteller QR Menü sayesinde istediğiniz zaman sezonluk değişimler yapabilirsiniz. Ürünlerinizin fiyatlarını sezonluk olarak değiştirebilirsiniz. Ayrıca QR Menüler kâğıt kullanmadığı için çevreci bakış açınıza destek sağlar. Doğa dostu QR Menü sayesinde çevreye yarar sağlamış olursunuz.

Otelinizde Dijital Menü sayesinde menülerinizi görsel açısından yoğun hale getirebilirsiniz. Kâğıt menülerde alan kısıtlı oluyor. Hizmete sunduğunuz ürünlerinizin ne yazık ki hepsini müşterilerinize sunamıyorsunuz. Otelinizdeki restoran, kafe ve barlarda kullanacağınız QR Menüler sayesinde görsel açıdan zengin ürünler sunabilirsiniz. 

Siz de otelinizdeki müşterilerinizi mutlu etmek için, QR Menü hizmetinizden yararlanmak için bizimle iletişime geçin.
 

 

Nasıl Çalışır?

Üç adımda kolayca menünüzü oluşturun. Müşterileriniz kolaylıkla menünüze erişip, inceleyebilir.

Ekspres qr kodlu menü nasıl kullanılır?
  1. 1
    Üye Ol

    Ad soyad, e-posta ve telefon ile kayıt olup 30 gün ücretsiz deneme sürecini başlat.

  2. 2
    Firma ve Menü Oluştur

    Bir kaç adımda firmanızı ve menülerini görsellerini ve detaylarını girerek oluşturabilirsiniz.

  3. 3
    QR Kodu İndirip, Yazdır

    Menünüze özel oluşturulan QR kodu indirip, uygun yerlere yerleştiriniz.