Dijital Menüler

31.08.2022

Dijital Menüler

Dijital menüler, müşterilerin masalarında bulunan karekodları okutarak görüntülediği dijital menülerdir. Dijital menüler, sadece PDF menü ve görsel menü olarak sınırlandırılmamalıdır. QR dijital menüler müşterilerin telefonlarından karekodlarını okuttuktan sonra ekranlarına gelen web sitelerinden talep ettikleri ürünleri sipariş verebilir, işletme sahibi bilgisayarından verilen siparişi görebilir, siparişinin durumunu belirtebilir, memnuniyet anketine katılabilir ve hatta işletme sahibi geri bildirim gönderebilir.
Ekspres menü ile menülerinizi artık dijitale taşıyın. Diğer QR dijital menüler ile Ekspres Menüyü karşılaştırdığınızda birçok fark bulunmaktadır. 

  • Bildirim gönderme özelliği
  • Müşteri memnuniyet anketi
  • Sipariş durum bilgisi
  • Ekspres Menü cüzdan

Dijital menü bildirim özelliği

İşletmelerinize gelen kullanıcılar telefonlarınaQR kod menüleri okuttuktan sonra sisteminize otomatik kayıt oluyor. Daha sonra restoranlarınıza gelen müşterilere kendinizi hatırlatabilirsiniz. Yönetim paneline girip, iletmek istediğiniz mesajı yazıp göndermeniz bu işlem için yeterli. QR kod menülerde bildirim özelliği olması sayesinde:

  • Müşterilerinize işletmenizde geçirdikleri zamanı hatırlatabilirsiniz.
  • Yeni ürün ve hizmetinizi tanıtabilirsiniz. 
  • Fırsatlarınızı müşterilere bildirebilirsiniz. 

İşletmenize haftada 1000 müşteri geliyorsa haftanın sonunda 1000 adet kullanıcıya ücretsiz reklamla iletişim fırsatı elde edebilirsiniz. Bu rakamlar aylık oranla hesaplandığında çok yüksek rakamlara ulaşabiliyor. İşletmenizin güncel tutma fırsatını elde edebilir reklamınızı yapabilirsiniz.

Dijital Menü Sipariş Durum Bilgisi

Müşterileriniz sipariş verdiğinde siparişinizin durum bilgisini aynı ekran üzerinden verebilirsiniz. Müşterinize siparişinin “Hazırlanıyor”, “Sipariş Verildi”, “Sipariş Teslim Edildi” gibi bildirimlerde bulabilirsiniz. Bu sayede personelinizin müşterilere ayırdığı süreyi kısaltabilir, müşterilerinizin memnuniyetlerini arttırabilirsiniz.

Dijital Menü müşteri memnuniyet anketi

Müşterileriniz işletmenizde geçirdikleri süreleri QR Kod Menü sistemi üzerinden özgürce bildirebilirler. QR menü müşteri memnuniyet anketi sayesinde işletmenizdeki gözünüzden kaçan durumları, sorun ve olumlu sonuçların bilincinde olabilirsiniz. Müşteri yorumlarını değerlendirebilirsiniz ve işletmenizi daha da hızlı geliştirebilirsiniz. 

Ekspres Menü Cüzdan

Çok yakında siz değerli kullanıcılarımıza sunacağımız Ekspres Menü cüzdan hizmeti sayesinde müşterileriniz sisteme diledikleri kadar para yükleyebilir ve işletmenizde bu paraları kullanabilirler. 

 Sizde QR dijital menülerinizi oluştururken tercihiniz Ekspres Menü olsun. Dijital menü bildirim özelliği, müşteri memnuniyet anketi, sipariş durum bilgisi ve Ekspres Menü cüzdan gibi özellikler satın altığınız paketin içerisinde ücretsiz olarak gelmektedir. Ekspres Menü ile tıpkı bizim diğer dijital menülerden farkımız olduğu gibi sizin de diğer işletmelerden farkınız olsun. 
 

Nasıl Çalışır?

Üç adımda kolayca menünüzü oluşturun. Müşterileriniz kolaylıkla menünüze erişip, inceleyebilir.

Ekspres qr kodlu menü nasıl kullanılır?
  1. 1
    Üye Ol

    Ad soyad, e-posta ve telefon ile kayıt olup 30 gün ücretsiz deneme sürecini başlat.

  2. 2
    Firma ve Menü Oluştur

    Bir kaç adımda firmanızı ve menülerini görsellerini ve detaylarını girerek oluşturabilirsiniz.

  3. 3
    QR Kodu İndirip, Yazdır

    Menünüze özel oluşturulan QR kodu indirip, uygun yerlere yerleştiriniz.