PDF Menü nasıl oluşturulur?

28.07.2022

PDF Menü nasıl oluşturulur?

QR menüler, müşterilerin masalarda bulunan karekodları mobil cihazlarına okutarak görüntüledikleri dijital menülerdir. Müşteri memnuniyetini arttırmak için restoranlarda hızlı ve hijyenik hizmet olması önemlidir. QR Menüler; müşteri deneyimi, hijyenik hizmet ve hizmet hızını arttırmanıza olanak sağlar. 

PDF menüler, özelleştirerek oluşturduğunuz menüleri kare kod halinde işletmelerinizde müşterilerinizle paylaştığınız menülerdir. PDF Menü oluşturmak için, PDF Menü oluşturma sayfasını ziyaret ederek oluşturabilirsiniz.

PDF Menü’nün Avantajları

PDF Menüler işletmenizde ürünlerinizi sınırsız ve dilediğiniz zaman ekleyebildiğiniz menülerdir. QR menünüzü Word dosyası üzerinden istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. İstediğiniz ürün ve görselleri ekleyerek zengin bir menü oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz menülerinizi PDF formatına dönüştürerek Ekspresmenu üzerindenQR Kod’lu menünüzüoluşturabilirsiniz. 

Müşterilerinize istediğiniz zaman bildirimler göndererek işletmenizdeki vermiş olduğunuz hizmetleri müşterilerinize hatırlatabilirsiniz. Müşterileriniz, memnuniyetlerini sizinle paylaşarak istedikleri gibi yorumlama yapabilir. İşletmenizin gelişimi ve büyümesi için önemli bir husustur. Gözünüzden kaçan durum ve olayları, müşteriler rahatlıkla sizinle paylaşabilir. 

Ülkemizde ekonomiden ötürü ürün ve hizmetlerin fiyatları sürekli değişiklik göstermektedir. Bu yüzden kâğıt menülerinizdeki ürünleri güncellemekte sıkıntı çekebilirsiniz. PDF Menüler sayesinde ürün ve hizmetlerinizi istediğiniz zaman güncelleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Kâğıt Menüler de ürün ve hizmetleri güncellemek ve çıkarmak maliyet ve zaman kaybına sebep oluyor. Kâğıt menülerde sayfa kısıtlı olmasından ötürü her ürün ve hizmet için görsel ekleme fırsatı bulamıyorsunuz. PDF Menülerin yönetim paneli sayesinde kolaylıkla tüm bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. 

PDF Menüler tüm bu maliyet ve zaman kaybının ortadan kalkmasına neden oluyor. Siz de restoran, kafe, bar ve otellerinizde PDF menü kullanarak işletmenizin kârını arttırabilirsiniz. 

Nasıl Çalışır?

Üç adımda kolayca menünüzü oluşturun. Müşterileriniz kolaylıkla menünüze erişip, inceleyebilir.

Ekspres qr kodlu menü nasıl kullanılır?
  1. 1
    Üye Ol

    Ad soyad, e-posta ve telefon ile kayıt olup 30 gün ücretsiz deneme sürecini başlat.

  2. 2
    Firma ve Menü Oluştur

    Bir kaç adımda firmanızı ve menülerini görsellerini ve detaylarını girerek oluşturabilirsiniz.

  3. 3
    QR Kodu İndirip, Yazdır

    Menünüze özel oluşturulan QR kodu indirip, uygun yerlere yerleştiriniz.