Kafe ve barlarda QR Menü kullanımı

25.07.2022

Kafe ve barlarda QR Menü kullanımı

Günümüz çağında teknolojiyle birlikte birçok işletme QR Menü kullanımına ihtiyaç duyuyor. Yeni normalle birlikte işletmeler QR Menüyü hayatlarının entegre etmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde insanların temastan kaçması bir alışkanlık olarak kaldı. Müşteriler artık temasın az olduğu ve işlerin hızlı ilerlediği işletmeleri tercih ediyor. QR Menü, müşteriler ve personeller arasında temasın azalması, menülerin mevsimsel veya dönemsel olarak güncelleme kolaylığı, maliyeti en aza indirmesi, garsonların müşteri ihtiyaçlarına daha fazla vakit ayırma olanağı, QR Menülerde alan sınırının olmaması gibi özellikler sayesinde işletmeler QR Menüyü kullanmaya başladı.

Kafe ve barlarda QR Menü Kullanımın avantajı nelerdir?

Ekspres Menü ile birlikte QR Menülerinizi kolayca 3 dakikada oluşturabilirsiniz. Kâğıt menülere nazaran matbaadan menü çıkartma süresi ve kâğıt israfı gibi süreçleri ortadan kaldırabilirsiniz. Kafe ve barlarınızda kullandığınız QR Menüler sayesinde müşterilere daha sonra bildirimler gönderebilir işletmenizdeki geçirdikleri zamanları müşterilere hatırlatabilir ve tekrar işletmenize gelmeleri için teşvik edebilirsiniz. QR Menü sayesinde müşterilerin memnuniyetlerini kolaylıkla bildirebilirler. 

QR Menülerkafe ve barlarınızda müşterilerin işletmelerinize geldiklerinde garsonları beklemek ve sipariş vermek için ayırdıkları süreyi ortadan kaldırıyor. Müşteriler işletmenize geldiklerinde QR Menüleri rahatça okutarak yiyecek ve içeceklerini seçebiliyor. Müşterilerin işletmedeki süreçlerin hızlı ilerlediklerini hissetmelerine ve memnuniyetlerini artırmalarına neden oluyor. 

QR Menüler sayesinde menülere ayırdığınız maliyetlerden tasarruf edin. Zamanı ve maliyetinizi tüketen kâğıt menüler, dönemsel ve mevsimsel olarak işletmenizdeki değişimlerin önüne engel oluyor. Kafe ve barlarınızda mevsimsel olarak hizmete sunduğunuz ürünlerinizi, kâğıt menülerde güncellemeniz size maliyet kaybı yaşatıyor. QR Menüler sayesinde menülerinizi istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.

QR Menülerde sayesinde kâğıt menülere nazaran istediğiniz kadar görsel kullanabilirsiniz. Dijital Menülerde alan kısıtlı değildir. Her ürününüz için ayrı görsel koyabilir müşterilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Kafe ve barlarınızdaki görsel açıdan zengin menüler, müşterilerin iştahlarını açacaktır ve daha fazla ürün almalarını sağlayacaktır. 

Kafe ve barlarınızda kullanacağınız QR Menüler size zamandan tasarruf, işletmenize gelen müşterilerinizi tekrar web sitenize teşvik etme, güncellik ve görsel açıdan zengin menüler sunmaktadır. İşletmenizde Dijital Menü tercihinizi Ekspres Menü’den  yana kullanmanız işletmenize avantaj elde ettirecektir.

Nasıl Çalışır?

Üç adımda kolayca menünüzü oluşturun. Müşterileriniz kolaylıkla menünüze erişip, inceleyebilir.

Ekspres qr kodlu menü nasıl kullanılır?
  1. 1
    Üye Ol

    Ad soyad, e-posta ve telefon ile kayıt olup 30 gün ücretsiz deneme sürecini başlat.

  2. 2
    Firma ve Menü Oluştur

    Bir kaç adımda firmanızı ve menülerini görsellerini ve detaylarını girerek oluşturabilirsiniz.

  3. 3
    QR Kodu İndirip, Yazdır

    Menünüze özel oluşturulan QR kodu indirip, uygun yerlere yerleştiriniz.